Киокушин надеждата Васил Димитров за пореден път се представи страхотно на

...
Киокушин надеждата Васил Димитров за пореден път се представи страхотно на
Коментари Харесай

Купа за най-висок боен дух и страхотно представяне за киокушин надеждата Васил Димитров

Киокушин вярата Васил Димитров за следващ път се показа ужасно на влиятелно състезание. Състезателят на Семеен кодекс „ Гладиатор “ гр. Садово взе присъединяване на Световна купа в безспорна категория, която се организира във Варна.
Прочетете още
В категорията Димитров е имал конкуренция от над 55 извънредно добре готови състезатели, от които е имало и изявени международни и европейски първенци. През първата среща пловдивската вяра  се изправи и изрично победи против представител на Аржентина. Азербайджанец е бил вторият против, който Димитров се е състезавал, като  отново срещата е приключила с  безапелационна победа за българина. В третата среща, Димитров се е изправил срещу  потвърден румънец и макар получените контузии от миналата среща, успеха още веднъж е взета от младия  киокушинец.

„ Цялата зала се изправи на крайници, и усещах доста поддръжка от публиката ", описа пред TrafficNews Димитров.

На полуфинал българинът се изправи против представител на Казахстан, само че точно контузиите са попречили на българина да вземе успеха от представител на Казахстан. Васил Димитров е взел почетното 4-то място и купа за най-хубав военен дух на шампионата.

„ В борбата за 3-то място не можах да изляза поради получените контузии и разтърсване в главата. Бях извънредно удовлетворен от представянето си този огромен конгрес.  Следващият път, при малко по-голяма доза шанс ще се окича със златото и нищо няма да ме спре. Много съм признателен на моя треньор-  Сенсей Драган Драганов, който ме приготви чудесно и беше компактно зад тила ми, на Сенсей Милуш Драганов, който също ми помагаше, както и на всички присъстващи хора в залата, пристигнали да ме поддържат! ”

 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР